De Luxe Suite

U verblijft in een prachtig gerestaureerd pand en wordt omringd door historie, comfort en ruimte. De vertrekken van De Jonge Barones bevinden zich op de 1e etage. Langs de galerij van vroegere adellijke bewoners loopt u onze monumentale trap op naar uw verblijf. Deze is ingericht in de gehele voorzijde van ons pand. U beschikt over 70m2 en geniet daar alle privacy. 

Slaapkamer en badkamer

De slaapkamer is ruim en romantisch, met antiek meubilair dat de sfeer van het verleden oproept. U kunt genieten van een heerlijke nachtrust in het grote bed met zacht beddengoed. Er zijn ook badjassen en badslippers voor u beschikbaar.

De luxe aangrenzende badkamer is van alle gemakken voorzien, zoals een heerlijke regendouche en handdouche.

De woonkamer

De sfeervolle statige woonkamer, van waaruit u een mooi overzicht heeft over de levendige Hoofdstraat, is een fijne plek om te ontspannen. De hoge plafonds en het deels antieke meubilair geven de kamer haar 19e -eeuwse charme.  Je kunt je eenvoudig voorstellen hoe de jonge barones hier gezeten heeft, genietend van een kopje thee en een goed boek.

In de woonkamer is alles aanwezig voor een comfortabel verblijf, zoals een koelkast, magnetron en koffie- en theefaciliteiten, televisie en de mogelijkheid naar uw eigen muziek te luisteren. U zult zich hier snel thuis voelen.

Tuin

Bij mooi weer kunt u in alle rust genieten in onze 60 meter diepe tuin achter het huis, waar wij voor u een eigen plek hebben gecreëerd. Tuinen en parken zijn kenmerkend voor Beetsterzwaag. Verschillende tuinen in en rondom de Hoofdstraat zijn ontworpen door de beroemde tuinarchitect Lucas Pieters Roodbaard.

Hij werkte in de 18e en 19e eeuw en liet zich inspireren door de Engelse landschapsstijl. Een van zijn bekendste ontwerpen in Beetsterzwaag is de overtuin van Lyndenstein. Het park heeft een slingerende vijver met brug en eindigt op een heuvel recht tegenover Lyndenstein. Enkele linden in het park dateren nog uit de periode van de eerste aanleg in de 18e eeuw. De tuin is erkend als rijksmonument.

Authentiek ontbijt

Geniet van een uitgebreid authentiek ontbijt in onze prachtige 19e-eeuwse eetkamer.

Bij mooi weer dekken wij graag de tafel buiten voor u.

Wilt u liever zelf uw ontbijt klaarmaken? Uw woonkamer is voorzien van alle nodige faciliteiten.

Binnen 200 meter vindt u een bakker, supermarkt en delicatessenwinkel.

Ontbijt is optioneel en mag per dag variëren.