De Jonge Barones: een tijdreis waarbij het u aan niets zal ontbreken

Logo

Steden

staden-resized

Leeuwarden cultuurhoofdstad

Ontdek Leeuwarden, de culturele hoofdstad van Europa in 2018. Gelegen in het prachtige Friesland, biedt deze stad een unieke mix van historische charme en moderne creativiteit. Leeuwarden heeft een rijk cultureel erfgoed en is de thuisbasis van vele musea, galeries en theaters.

 

Wandel door de sfeervolle straatjes en ontdek de prachtige historische gebouwen, zoals het imposante stadhuis en de Oldehove, de scheve toren van Leeuwarden. Bezoek het Fries Museum en leer alles over de Friese geschiedenis en cultuur of bewonder hedendaagse kunst in het Keramiekmuseum Princessehof.

 

In Leeuwarden vinden het hele jaar door culturele evenementen plaats. Van festivals en exposities tot theatervoorstellingen en muziekconcerten, er is altijd iets spannends gaande. Verken de bruisende kunstscene en ontmoet lokale kunstenaars in de vele creatieve hotspots die de stad te bieden heeft.

Groningen Studentenstad

Ontdek het bruisende Groningen, dé studentenstad van Nederland. Gelegen in het noorden, trekt Groningen jaarlijks duizenden studenten aan. Met zijn historische charme, bruisend nachtleven en levendige cultuur biedt de stad een unieke ervaring.

Groningen is de thuisbasis van de Rijksuniversiteit en de Hanzehogeschool, twee gerenommeerde onderwijsinstellingen. Hierdoor heeft de stad een diverse en internationale gemeenschap.

De fietscultuur is iconisch in Groningen, met meer fietsen dan inwoners. Fietsend ontdek je de schilderachtige grachten, historische gebouwen, gezellige cafés en bruisende markten.

Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de vele musea, galeries en theaters. Festivals en evenementen vinden het hele jaar door plaats, van muziek- en filmfestivals tot sportevenementen en culturele vieringen.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.

Lorem ipsum:

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Sed pulvinar.

Dolor sit amet:

Urna dictum tempus

consectetur:

Aliquet risus senectus tellus diam